Zemljišne knjige za katastarske općine NIŠIĆI, LJUBINA, KADARIĆI, ELEŠEHOVIĆI u Općini Ilijaš i SARAJEVO VII u Općini Centar Sarajevo

Oglas o najavi uspostave i zamjene zemljišne knjige za katastarske općine NIŠIĆI, LJUBINA, KADARIĆI, ELEŠEHOVIĆI u Općini Ilijaš i SARAJEVO VII u Općini Centar Sarajevo u nadležnosti Općinskog suda... Read more »

Radio Slobodna Evropa: Specijalna emisija: Migranti i izbjeglice koji dolaze u BiH

U specijalnom izdanju Tv Libertija razgovarano o sve većem broju migranata i izbjeglica koji dolaze u BiH. O tome da li je BiH spremna odgovoriti na ovaj izazov, kakvi... Read more »

Osigurana 2,8 miliona KM za elektrifikaciju i infrastrukturu povratničkih naselja

Komisija za izbjeglice i raseljena lica BiH je na današnjoj sjednici izvršila izbor infrastrukturnih i projekata elektrifikacije stambenih jedinica na prostorima na kojima žive raseljene osobe i povratnici ukupne... Read more »

Općina Maglaj-Projekat CEB 2 15 stambenih jedinica za stanovnike kolektivnog centara

Općina Maglaj je na svojoj web stranici objavila članak o projektu CEB 2  kojeg implementira Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine putem nadležnih entitetskih ministarstava, organa... Read more »

Osigurana lica FZO RS-od aprila jednostavnije ostvarivanje prava na rehabilitaciju

Osigurana lica Fonda zdravstvenog osiguranja RS, naročito lica sa invaliditetom, kojima je potrebna produžena medicinska rehabilitacija od aprila ove godine ovo pravo će ostvarivati na znatno jednostavniji način, a... Read more »

Uspostava i zamjene zemljišne knjige za katastarske općine Šipovača, Veljaci I, Veljaci II i Otok

Obavještavamo o uspostavi i zamjeni zemljišne knjige za katastarske općine Šipovača, Veljaci I, Veljaci II i Otok nadležnosti Općinskog suda u Ljubuškom. Navedeni Oglas je objavljen na web stranici... Read more »