Osigurana lica FZO RS-od aprila jednostavnije ostvarivanje prava na rehabilitaciju

Osigurana lica Fonda zdravstvenog osiguranja RS, naročito lica sa invaliditetom, kojima je potrebna produžena medicinska rehabilitacija od aprila ove godine ovo pravo će ostvarivati na znatno jednostavniji način, a... Read more »

Uspostava i zamjene zemljišne knjige za katastarske općine Šipovača, Veljaci I, Veljaci II i Otok

Obavještavamo o uspostavi i zamjeni zemljišne knjige za katastarske općine Šipovača, Veljaci I, Veljaci II i Otok nadležnosti Općinskog suda u Ljubuškom. Navedeni Oglas je objavljen na web stranici... Read more »

Uspostave i zamjene zemljišne knjige za katastarske općine Vrapčići i Rodoč

Obavještavamo vas o najavi uspostave i zamjene zemljišne knjige za katastarske općine Vrapčići i Rodoč nadležnosti Općinskog suda u Mostaru. Read more »

Javni poziv za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba u Tuzli

Podnošenje prijava za pomoć u stambenom zbrinjavanju u okviru Regionalnog programa – osiguranje stanova po modelu socijalnog stanovanja je pomoć za stambeno zbrinjavanje u okviru Regionalnog stambenog zbrinjavanja  a raseljenim... Read more »

Općina Čapljina-Ažuriranje podataka

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači , fizičke i pravne osobe s područja općine Čapljina koji su kod nadležne službe upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da... Read more »

Općina Stolac-Ažuriranje podataka

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače, fizičke i pravne osobe s područja općine Stolac, koji su kod nadležne službe, upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK) da su prema... Read more »